Ontvangen en verwerken van e-facturen

Verkoopfacturen, inkoopfacturen op papier, pdf of echt elektronisch: met eVerbinding verwerk je ze allemaal automatisch in de administratie. Dit betekent een up-to-date boekhouding en een volledig online dossier in de cloud.

Waarom e-facturen?

Automatisch, veilig en foutloos inlezen
Gegevens op regelniveau
Up to date administratie
Afzender altijd geïdentificeerd
Voorzien van betalingskenmerk en vervaldatum
Online dossier in de cloud

Ontvangen vanuit e-facturatienetwerk

Via eVerbinding ben je automatisch aangemeld in het e-facturatienetwerk van Simplerinvoicing en bereikbaar voor alle aangesloten bedrijven binnen dit netwerk. Dankzij het netwerk is de afzender van de e-factuur altijd geïdentificeerd, waardoor je geen spookfacturen meer ontvangt.

Alle soorten facturen inlezen

Ook alle andere facturen verwerken we automatisch via dezelfde stroom in de administratie. Onze Scan & Herken tool zet PDF-facturen, kassabonnetjes en zelfs foto’s van facturen om in een e-factuur en levert deze af in jouw administratie. Het is ook mogelijk inkoopfacturen op te halen uit factuurportalen van je leveranciers met onze Portaalrobot. Zo verwerk je ook de portaalfacturen van onder andere Vodafone, MKB Brandstof en Parkmobile automatisch in je financiële software.

Steeds meer e-facturen

We checken altijd of de verwerkte factuur ook als e-factuur aangeleverd kan worden. Dus hoe langer je eVerbinding gebruikt, hoe meer echte e-facturen je gaat ontvangen van je leveranciers.

Start direct

BLIJF VERBONDEN

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over e-facturatie en eVerbinding? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN