Senior Software Ontwikkelaar –
C# Developer (32-40 uur) – Woerden / Utrecht

Ben jij een allround / senior developer die ons team komt versterken en helpt de wereld van e-facturatie verder innoveren? We komen graag met je in contact!

Wat ga je doen

Je gaat werken aan een service voor verrijking, signalering in een xml-context met een overlap naar machine learning. eVerbinding werkt in de Cloud, met Azure Service Fabric en een microservices architectuur, maar we werken ook met front end technieken zoals Polymer om bijvoorbeeld onze services op iOS en Android platforms aan te bieden. Al deze zaken moeten natuurlijk met goede security en privacy gebeuren, hashing en encryption komen ook zeker aan bod. Omdat we volledig cloud hoef je daarom geen legacy code te schrijven of te onderhouden. We hebben een overvloed aan innovatieve ideeën die wij graag samen met jou implementeren!

Wat zoeken we

Wij zoeken een allround / Senior C# Developer die ervaring heeft met Cloud services van Microsoft Azure en Automated builds and deployments. Je hebt eerder gewerkt met ASP.NET core en .NET Standard en hebt kennis van AngulerJS of ReactJS of Polymer. Microservice architecture heeft voor jou geen geheimen en van nature heb je interesse in technieken als Blockchain en Machine Learning.

Beschik je over een afgeronde HBO / WO opleiding. Ben je oplossingsgericht en heb je een goede beheersing van de Engelse taal? Dan is deze rol echt iets voor jou!

Wat bieden wij

• Fijne omgeving waar je gechallenged wordt, waar je mening er toe doet en intensief samenwerkt met de Senior / Lead Developer in het team;
• Office op loopafstand van NS-treinstation Woerden. Kom je met de auto, dan kun je vrij parkeren.
• In overleg is het mogelijkheid om thuis te werken;
• Dynamische, innovatieve en Agile werkomgeving;
• Inhouse development aan eigen producten, dus onze mensen worden niet gedetacheerd.

Wie zijn wij

eVerbinding is toonaangevend binnen e-facturatie in Nederland. Vanuit het kantoor in Woerden werkt het team verder aan de missie: een volledig automatische administratie voor iedereen. De basis hiervoor is op dit moment e-facturatie over een veilig en open netwerk. We zetten in op een zo sterk mogelijke groei van e-facturatie en zijn niet bang om hier anders in te staan dan onze concurrenten. Wij geloven in strategische partnerships, samenwerken en delen.

Interesse?

Herken jij jezelf hierin? Mail je CV  dan naar info@everbinding.nl of solliciteer via onderstaande button. Wil je meer weten over deze rol van Senior Developer, neem dan contact op met Marloes Egberts via 088-4406633.

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Branche/vakgebied

Development / Software Ontwikkeling

eVerbinding

Opleidingsniveau

HBO / WO

Uren

32-40 uur

Dienstverband

Langdurige samenwerking

Salaris

In overleg

Startdatum

In overleg

Deel deze vacature