Vacature Office Assistant (24-40 uur)
Marketing Communicatie –
 Woerden Utrecht

Kun jij als Marketing & Communicatie Medewerker de verantwoordelijkheid aan om de interne processen goed te laten verlopen? Wil jij de schakel zijn die zorgt dat alles omtrent dit vakgebied op rolletjes loopt?

Voor deze rol binnen onze organisatie, zijn wij ter uitbereiding van ons team op zoek naar een servicegerichte collega die alles tot in de puntjes verzorgt. Je werkt nauw samen met onze Marketing collega. Onze organisatie bestaat uit 10 medewerkers en om je rol goed te kunnen vervullen haal je alle benodigde informatie overal vandaan en zet je dit zowel in- als extern ook weer uit. Je denkt dus niet alleen mee, maar checkt en zorgt hiermee voor een soepele samenwerking.

Wat ga je doen

Als Marketing & Communicatie professional onderhoud je de (online) communicatiemiddelen, zoals website en Social Media. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer, optimalisatie en de uitbreiding hiervan. Je hebt ervaring met SEO/SEA, draagt actief bij aan persberichten en artikelen, stelt nieuwbrieven op, neemt klantinterviews af, bent geïnteresseerd in nieuwe media en ondersteunt bij beurzen en events. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een kritische blik zijn hierbij erg belangrijk.

We groeien en zijn blij met de ontwikkelingen in deze scale-up fase. Ben jij een vlotte persoonlijkheid, spreekt bovenstaande jou aan, weet je mensen op een prettige manier te woord te staan en durft je verantwoordelijkheid te nemen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat zoeken we

Wij zoeken een nieuwe collega met een succesvol afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Marketing & Communications, Marketing Management of Online Communicatie.

Je hebt een servicegerichte instelling, challenged jezelf en hebt plezier in het jezelf eigen maken van onze oplossing. Marketing & Communicatie is jouw specialisatie en je houdt trends en innovaties op dit gebied dan ook vanzelfsprekend bij. Je start niet alleen zaken op, maar maakt ze ook af. Ondertussen blijf je in charge en communiceer je zodat alle betrokken partijen op de hoogte blijven. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en mocht je de Engelse taal beheersen, dan vinden we dat heel fijn.

Wat bieden wij

  • een gevarieerd team van betrokken collega’s, we werken hard, tillen elkaar naar the next level en vergeten ondertussen niet gezellig met elkaar te lunchen en een dolletje te maken;
  • een unieke kans waarin je je rol vorm kunt geven en waar initiatief wordt gewaardeerd;
  • naast een prachtige maandelijkse vergoeding voor je inzet biedt eVerbinding een goede pensioenregeling;
  • het uitgangspunt is een langdurige samenwerking, in eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd;
  • ons kantoor is op loopafstand van NS-treinstation Woerden. Kom je met de auto, dan kun je vrij parkeren.

Wie zijn wij

eVerbinding is toonaangevend en tevens marktleider binnen e-facturatie in Nederland. Vanuit het kantoor in Woerden werkt het team om één van de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen te moderniseren: namelijk het geheel electronisch maken van het administratieproces. Voel jij je thuis binnen een innovatieve organisatie dat zich na de start-up fase nu in een scale-up fase bevindt? En waardeer jij een cultuur waar open wordt gecommuniceerd, initiatief wordt gewaardeerd en waarbij de directeur net zo hard meewerkt? Dan komen we graag met je in contact!

Interesse?

Herken jij jezelf hierin? Mail je CV  dan naar info@everbinding.nl. Wil je meer weten over deze rol, neem dan contact op met Marloes Egberts via 088-4406633.

Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Branche/vakgebied

Marketing & Communicatie

Carrièreniveau

Afhankelijk van skills
Junior/Medior

Marketing Communicatie vacature Office Assistant

Opleidingsniveau

HBO

Uren

24-40 uur

Dienstverband

Langdurige samenwerking

Salaris

In overleg

Startdatum

In overleg

Deel deze vacature