Automatisch facturen afleveren in Unit4 Multivers, Financials en FMS

Koppel direct

Het is vanaf nu mogelijk om eVerbinding te koppelen aan Unit4 Multivers, Unit4 Financials (voormalig CODA) en Unit4 FMS. Door middels van deze koppeling worden je in- en verkoopfacturen automatisch afgeleverd in de administratie.

De mogelijkheden met eVerbinding 
“Snel verbinden” met eVerbinding
Inkoopfacturen inlezen en verwerken
 Verkoopfacturen inlezen en verwerken

Unit4 Multivers
Overal online inzicht in de financiële status van uw bedrijf en eenvoudig uw administratie op orde houden, dat bespaart veel tijd. En dat is toch wat je als ondernemer wil? Dankzij een persoonlijk dashboard krijgt u direct inzicht in cijfers die voor u van belang zijn. Onze slimme software werkt als een assistent die proactief informatie geeft en zo helpt om de juiste keuzes te maken voor uw bedrijf. Werk online samen met uw accountant of doe u volledige boekhouding zelf.

Maar er is meer, denk aan facturering, relatiebeheer en voorraadbeheer. U kiest zelf welk pakket past bij de uitdagingen van uw bedrijf. Groeit uw bedrijf? Dan groeit de boekhoudsoftware van Unit4 Multivers met u mee.

Unit4 Financials
Biedt uw organisatie superieure efficiëntie, consistentie en nauwkeurigheid om de digitale revolutie naar uw hand te zetten. Oude bedrijfsmodellen gaan op de schop, nieuwe regelgeving doet zijn intrede en veranderingen dienen zich steeds sneller aan. Unit4 Financials helpt u tegen deze achtergrond de meest complexe uitdagingen vol vertrouwen aan te gaan.

Unit4 Financials is een internationaal financieel systeem dat uw organisatie één real-time versie van de waarheid geeft. Stap ook over op de beste financiële oplossing in zijn klasse die u naadloos kunt integreren in bestaande bedrijfssystemen. Zo krijgt u volledige keuzevrijheid en blijft u flexibel.

UNIT4 FMS
Een software voor de publieke sector waarmee u de basis legt voor uw complete Planning en Control cyclus. De software is uitermate geschikt voor onder andere gemeenten, provincies, RUD’s, veiligheidsregio’s, waterschappen, zelfstandige bestuursorganen, onderwijs- en zorginstellingen.

FMS is flexibel, niet alleen in de inrichting van processen en rapportages, maar ook met betrekking tot (externe) koppelingen en interfaces naar andere toepassingen. Daarnaast maakt u eenvoudig periodieke (management-)rapportages, berekeningen in spreadsheets, etc.

Bekijk hier onze mogelijkheden voor accountancy.

Probeer nu

Heb je hulp nodig bij het koppelen? Klik hier.