Afgelopen donderdag 15 september organiseerden RADAR software en eVerbinding het seminar E-facturatie in Den Haag. Zowel bij eVerbinding als bij RADAR staat innovatie hoog in het vaandel. Tijdens dit eerste gezamenlijke event werden de bezoekers dan ook meegenomen naar de wereld van de robotisering, waarbij CRM en e-facturatie centraal stonden. 

Meer tijd voor uw klanten dankzij robotisering

Harrie van den Bersselaar trapte de ochtend af met een presentatie over het belang van goede CRM en waarom het klantcontact juist nu zo belangrijk is.

Verregaande automatisering van het primaire proces kan een enorm voordeel opleveren voor accountants- en administratiekantoren. Om zijn verhaal kracht bij te zetten, liet Harrie live zien hoe eenvoudig e-mails via RADAR in Outlook kunnen worden verstuurd en ontvangen. Ook demonstreerde hij het gemak van budgetbewaking en –signalering in RADAR. Tenslotte kregen de deelnemers als eerste de nieuwe RADAR CLOUD te zien.

Een andere nieuwe functionaliteit binnen RADAR is e-facturatie via eVerbinding. Marcel van Wensem praatte de bezoekers bij over het belang van e-facturatie en de aankomende verplichtstelling van de overheid. Het uitgangspunt van eVerbinding is het geheel elektronisch maken van het facturatieproces. Een volledige machine2machine uitwisseling van e-facturen over een beveiligd open e-facturatienetwerk. “En dat is nu mogelijk, de infrastructuur is er, de standaard is bepaald en de meeste softwarepakketten ondersteunen echte e-facturatie ook al.”

Het is een kwestie van ‘aan’ zetten

E-factureren met RADAR is eenvoudig. Het is een kwestie van eVerbinding ‘aan’ zetten. Tijdens de live demonstratie werd ook duidelijk hoe makkelijk een verstuurde e-factuur vanuit RADAR in de boekhouding van de klant terechtkomt, zonder dat er gegevens overgetypt of geïnterpreteerd hoeven te worden. Scan en herken was al langer mogelijk, maar nu is ook de volgende stap een feit.

Reacties van de bezoekers

Het seminar is positief ervaren door de bezoekers. Dat blijkt uit de gehouden enquête, 97% was tevreden over de inhoud.

Meer informatie
Wil je starten met e-factureren via RADAR? Bekijk de mogelijkheden hier.
Wil je meer weten over de CRM-gedachte van RADAR Software, ga dan naar www.radarsoftware.nl of bel +31 (0)70-381 57 04.