Over eVerbinding

Wij dragen bij aan vernieuwing op het gebied van échte e-facturatie.

eVerbinding is bezig om één van de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen te moderniseren: namelijk het geheel elektronisch maken van het administratieproces: machine2machine. Onze missie: een volledig automatische administratie voor iedereen.

We doen dat vanuit een hele duidelijke visie. Ons uitgangspunt is e-facturatie over een veilig en open netwerk. Alle processen binnen eVerbinding zijn gericht op een zo sterk mogelijke, automatische groei van e-facturatie. Dat is vanuit onze eigen detectiemechanismen, maar ook door onze autoriteit op het gebied van e-facturatie op verschillende plaatsen in te zetten.

Wij zijn lid van/deelnemer aan:

  • het Nederlands Multibelanghebbende Forum E-facturatie en stellen onze kennis beschikbaar voor beleidsmakers.
  • de expertgroep e-facturatie van PIANOo. Het programmabureau E-factureren ondersteunt de Rijksoverheid en decentrale overheden bij de implementatie van elektronisch factureren (EU/55/2014).
  • de NEN normcommissie die werkt aan de ontwikkeling van de Europese Semantische kernfactuur (CEN/TC434), welke ook op deze aanbesteding een directe impact zal hebben.
  • www.scobdo.eu; een door CEF gefinancierd project voor een publieke en generieke oplossing voor conversies tussen semantische standaarden. De nieuwe technologie wordt een standaard onderdeel van het eVerbinding platform.
  • diverse (ubl) ketentesten namens vele partijen.

Keurmerken, certificaten, awards en nominaties

peppol-certified-provider-200x200

keurmerk e-factureren

dionach

Eurocloud-200x200px

BLIJF VERBONDEN

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over e-facturatie en eVerbinding? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN