Onze oplossingen voor e-facturatie

Automatisch ontvangen en verwerken van e-facturen

Ontvang en verwerk automatisch en foutloos e-facturen in je financiële software. Dit betekent een altijd up-to-date boekhouding en een volledig online dossier in de cloud.

Verwerken van alle overige facturen

Ook alle andere soorten facturen verwerk je eenvoudig via eVerbinding. Onze Scan & Herken tool zet pdf-facturen, kassabonnetjes en zelfs foto’s van facturen om in een e-factuur en levert deze af in jouw administratie. Ook halen we facturen van je leveranciers op uit factuurportalen.

Verzenden van e-facturen

Verstuur eenvoudig en veilig e-facturen naar je klanten. We zoeken voor iedere factuur de meest optimale aflevermethode. Bij voorkeur rechtstreeks in de financiële software van de ontvanger via het netwerk van Simplerinvoicing.

E-facturatienetwerk van Simplerinvoicing

eVerbinding meldt je automatisch aan in het e-facturatienetwerk van Simplervoicing en zorgt dat je bereikbaar bent voor alle aangesloten organisaties. Simplerinvoicing is een netwerk van Europese e-facturatieproviders en financiële softwareleveranciers, geïnitieerd door de Nederlandse overheid.


API

De API van eVerbinding kan op een gemakkelijke manier gebruikt worden voor factuurherkenning en factuurverwerking. De API biedt uw klant nieuwe mogelijkheden, maar er hoeft geen extra hardware of licentie te worden aangeschaft. Middels het SOAP protocol kunnen de facturen worden verzonden en ontvangen en dat alles vanuit uw vertrouwde software.

Standaard in bijna elk financieel software pakket

eVerbinding zit standaard in de meeste financiële software. En we zijn continu bezig met het aansluiten van nieuwe software. Starten is simpel: het is alleen een kwestie van ‘aan’ zetten. Je hebt dus geen nieuwe programma’s nodig of implementatiekosten om aan de slag te gaan.


De eScanner

Met de eVerbinding eScanner wordt het verwerken van papieren facturen of bonnetjes een fluitje van een cent. Download de eScanner voor iPhone of Android en maak van je telefoon een mobiele scanner die je heel eenvoudig koppelt aan je eVerbinding account.

everbindingicon
Online eVerbinding platform

Alle documenten die je uitwisselt via eVerbinding worden automatisch opgeslagen in je online archief op het eVerbinding platform. Maar ons platform biedt meer functionaliteiten. Je kunt statussen aan de facturen toekennen en deze delen met je collega’s of je accountant. Of maak gebruik van onze gratis e-facturatietool om e-facturen te versturen.

Onze oplossingen voor:

Accountancy

Als accountants- of administratiekantoor verwerk je de administratie voor je klanten in je financiële software. Ons partnership voor accountancy maakt het heel eenvoudig om de volledige administratie van je klant automatisch te verwerken.

Meer informatie

Softwareleveranciers

eVerbinding is de snelste en makkelijkste manier om volledig compliant te zijn met Simplerinvoicing FULL.  We stellen ons netwerk en tools kosteloos ter beschikking aan softwareleveranciers die échte e-facturatie professioneel inbouwen in de software.

Meer informatie

Overheden

Overheden kunnen via eVerbinding eenvoudig e-factureren via Simplerinvoicing FULL. We bieden overheden diverse functionaliteiten om het verwerken van de administratie aanzienlijk efficiënter te maken, onafhankelijk van de aanlevering van de facturen.

Meer informatie

"Onze klanten geven aan dat e-facturatie echt bijdraagt aan ons vooruitstrevende imago."

Machiel RoosLansigt accountants en belastingadviseurs

"Na invoering bleek dat 95% van onze cliënten probleemloos met e-facturen uit de voeten kon."

Barry van LeeuwenVan Velzen accountants en belastingadviseurs

"E-facturatie maakt nu integraal deel uit van Symsys9 en de werking is bijzonder eenvoudig."

Symsys9Aart Steenbergen

BLIJF VERBONDEN

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over e-facturatie en eVerbinding? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN