Onze nieuwe website is live!

By 13 juli 2016Nieuws

Na een periode van hard werken presenteren wij met trots onze geheel vernieuwde website. Mede door de aangekondigde verplichtstelling van de overheid is e-facturatie actueler dan ooit. Met eVerbinding als dé standaard voor e-facturatie, vonden we het dan ook de hoogste tijd om onze website onder handen te nemen.

Op de nieuwe website willen we duidelijk en helder communiceren wat we ondernemend Nederland kunnen bieden op het gebied van e-facturatie en de verwerking van de administratie. Naast onze oplossingen, vind je ook interessante case studies van onze gebruikers, blogs van onze experts en een overzicht van onze events. Ook houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van e-facturatie. Op deze manier blijft de website actueel en interessant om vaker te bezoeken.

Nu we live zijn, betekent het overigens niet dat we klaar zijn met de ontwikkeling van de website. Op de achtergrond blijven we ons continue ontwikkelen en verbeteren. Dus heb je feedback? Stuur ons dan vooral een berichtje. Alle tips zijn welkom!