E-facturatie nu ook mogelijk in Exact Globe

By 20 november 2017Nieuws

Exact Globe

Accountantskantoor Hak+Baak test succesvol e-facturatie in Exact Globe.

Dit is goed nieuws voor alle Exact Globe gebruikers. Vanaf nu is e-facturatie met één druk op de knop te realiseren, het enige dat je nodig hebt is een eVerbinding account en de juiste versie van Exact Globe (update 413).

In versie 413 bestaat standaard de mogelijkheid om een ‘digitale brievenbus’ te koppelen. Deze digitale brievenbus wordt automatisch aangemaakt als er wordt ingelogd op exactonline.everbinding.nl met de inloggegevens van Exact Online. Na het koppelen kun je e-facturen ontvangen en verwerken in Exact Globe. Door gebruik te maken van onze hybride oplossing voor het verwerken van alle soorten facturen verwerk je direct 100% e-facturen in je administratie.

Kommerina van der Pijl, systeembeheerder en assistent-accountant bij Accountantskantoor Hak+Baak is enthousiast:
Wanneer je eVerbinding koppelt aan Exact Globe wordt er een digitale brievenbus aangemaakt op je KvK-nummer. Toen we deze brievenbus in de stamgegevens van onze Globe-administratie hadden ingevoerd, kwam de eerste factuur gelijk binnen en konden we deze verwerken zoals we gewend waren. Als er facturen klaarstaan in de Digitale brievenbus, dan komen deze in het inkoopboek te staan. Het aantal facturen wordt getoond in het inkoopboek. Deze worden ingelezen nadat er op de knop Actualiseren is geklikt. Heel eenvoudig dus, zoals het hoort.

Ben je Exact Globe gebruiker en wil je aan de slag met eVerbinding? Klik dan op onderstaande button voor uitleg hoe dit werkt.

Ga naar eVerbinding Support