Full Finance ict-kantorenoverleg

By 12 november 2015Nieuws

Op 19 november aanstaande organiseert Full Finance het ict-kantorenoverleg voor ict managers en vennoten met ict in hun portefeuille. eVerbinding zal tijdens deze bijeenkomsten meer vertellen over de voordelen en mogelijkheden van elektronische facturatie.

Andere onderwerpen waar dieper op in gegaan zal worden zijn: benchmark ict-kosten, toekomstige ict-projecten en applicatieoptimalisatie. De bijeenkomsten worden bewust klein gehouden, namelijk maximaal 10 kantoren. Op deze manier krijg je als deelnemer optimaal de mogelijkheid om met elkaar te discussiëren en ervaringen uit te wisselen over diverse ict-zaken.

Tijden en locatie

Het ICT Kantooroverleg start om 14:30 uur in Van der Valk – Houten en duurt tot 18:00 uur. Afsluitend is er een diner, zodat je de mogelijkheid krijgt om met de andere deelnemers door te praten over de gepasseerde ict-onderwerpen tijdens de bijeenkomst.

Heb je interesse om deel te nemen aan het ICT Kantorenoverleg of wil je meer informatie over het programma, tijden of kosten?

Neem dan contact op met Arjan Gelderblom (a.gelderblom@fullfinance.nl of 055 – 355 99 79).

Over het ict-kantorenoverleg
Het ict-kantorenoverleg van Full Finance vindt 4 maal per jaar plaats met een vaste groep deelnemers. In het overleg worden allerhande ontwikkelingen besproken waarbij de accountantspraktijk en ict centraal staan. Het overleg is bedoeld voor vennoten met ict in hun portefeuille of voor ict-managers. De deelnemende kantoren zijn middelgroot van omvang.

Meer informatie over Full Finance