Goed nieuws! eVerbinding is nu ook beschikbaar in AccountView van Visma. Daarmee bieden Visma en eVerbinding een totaaloplossing voor de administratieve verwerking van de klantadministratie aan meer dan 1.500 accountants- en administratiekantoren: nu én in de toekomst.

Alle soorten facturen elektronisch verwerken
Met AccountView is het mogelijk om verkoop- en inkoopfacturen op papier, in pdf of als elektronisch document via eVerbinding automatisch te verwerken in de klantadministratie. Letterlijk van kassabon tot e-factuur. Vervolgens wordt automatisch een boeking in AccountView gegenereerd. Echte e-facturen hebben geen risico op invoer- en/of herkenningsfouten. Dit betekent een altijd up-to-date boekhouding en een volledig online dossier in de cloud. Met als uiteindelijke resultaat procesoptimalisatie en een efficiëntere administratie.

Speciale functionaliteiten voor intermediairs
Bovendien biedt AccountView van Visma accountants- en administratiekantoren de mogelijkheid een toegangsverzoek te sturen aan hun klanten. De facturen van de klant komen op deze manier automatisch binnen in de klantadministratie van de accountant. Dit betekent een online archief in de cloud en een optimale online samenwerking tussen accountant en klant. Lees hier alles over eVerbinding voor accountants.

Wat heb je nodig om te starten?
eVerbinding is geïntegreerd in AccountView. Er zijn dus geen implementatiekosten of extra programma’s nodig om te starten. Het enige wat je nodig hebt is een account bij eVerbinding en AccountView versie 9.5 of hoger.

Meer weten?
Bekijk hieronder het webinar waar Visma de mogelijkheden van e-facturatie via eVerbinding in AccountView laat zien.

Of bezoek onze pagina met meer informatie en instructies om AccountView te koppelen.