eVerbinding nu beschikbaar in Exact Online App Center

By 20 november 2014Nieuws

Exact Online heeft onlangs eVerbinding in de Exact Online App Center gelanceerd. Exact Online ondersteunt hiermee echte elektronische facturatie voor al haar klanten. eVerbinding maakt samen met Exact de voordelen van echte elektronische facturatie mogelijk voor meer dan tienduizend ondernemers en accountants in Nederland.

Gebruikers van Exact Online ontvangen via eVerbinding hun facturen geïntegreerd en veilig in de digitale brievenbus. De factuur is automatisch ingelezen en foutloos klaargezet. Een geweldige stap voor de nieuwe standaard van eVerbinding en de adoptie e-facturatie onder het MKB in Nederland. Nu eVerbinding beschikbaar is in Exact Online kan meer dan de helft van het MKB en accountants in Nederland echte elektronische facturen uitwisselen. Een flinke stap voorwaarts voor het MKB.

Voordelen
eVerbinding is volledig geïntegreerd in Exact Online. Exact Online maakt ieder bedrijf via eVerbinding bereikbaar in Simplerinvoicing, het e-facturatie netwerk in Nederland. Dit maakt het mogelijk om van machine-tot-machine te factureren, zonder aparte software of grote investeringen. De factuur komt hierdoor vanuit het ene boekhoudsysteem nu ook rechtstreeks in Exact Online terecht. Handelingen als printen en inscannen zijn niet langer nodig. Dat scheelt tijd, kosten en onnodige invoerfouten.

Extra functionaliteiten
Het samenwerken met klanten wordt eenvoudiger. Aan de hand eVerbinding kunnen accountants of administrateurs facturen van klanten automatisch ontvangen in Exact Online. De klant kan via eVerbinding hiervoor een machtiging afgeven. De klant ontvangt zijn inkomende facturen nog steeds zelf en de accountant ontvangt hiervan een kopie in de Exact Online administratie.

Geïnteresseerd?
Gebruik je Exact Online en wil je starten met echte elektronische facturatie? eVerbinding is vanaf nu gratis beschikbaar in het Exact Online App Center. Koppelen is ook mogelijk via het eVerbinding platform.

start

Meer informatie
Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden met eVerbinding en Exact Online? Neem dan contact met ons op via info@eVerbinding.nl of via 088-440 66 33. We helpen je graag.