eVerbinding met vlag en wimpel geslaagd voor hacking test Dionach

By 27 mei 2014Nieuws

DionachVeiligheid staat boven alles en zeker als het gaat om financiële transacties. eVerbinding heeft veiligheid en het bieden van een solide dienstverlening als belangrijke pijlers benoemd. We zijn dus zelf continue bezig er voor te zorgen dat achter de schermen alles vlekkeloos en veilig verloopt. Om helemaal zeker te zijn dat wij goed ons werk doen, heeft eVerbinding Dionach ingeschakeld om de mogelijke kwetsbaarheden in kaart te brengen, zodat deze beoordeeld en verholpen kunnen worden, voordat ze door de verkeerde personen worden zouden kunnen worden gevonden.

De test
De Dionach Penetratie Test wordt uitgevoerd in een omgeving waar elke potentiële hacker mee te maken krijgt en geeft een beoordeling van de kwetsbaarheid van de beveiliging. eVerbinding heeft de test erg goed doorstaan en zal dit type test ook in de toekomst laten uitvoeren om zeker te zijn van een solide dienstverlening waarop onze klanten kunnen vertrouwen. Ook dat is onderdeel van de Nieuwe Standaard!

De testen die Dionach bij eVerbinding heeft uitgevoerd, zijn in essentie een vorm ethische hacking. Dit type Beoordeling van de Kwetsbaarheid van de Beveiliging is niet alleen een voorwaarde voor het vaststellen of het beveiligingsbeleid effectief is, maar is ook belangrijk voor compliance met financiële regelgeving, zoals Sarbanes-Oxley, compliance met PCI DSS voor online betalingen en voor certificering conform normen als ISO 27001.

Wat is Dionach?
Dionach is in 1999 opgericht in Oxford en heeft een wereldwijde aanwezigheid in de informatiebeveiligingsmarkt en een nagenoeg ongeëvenaarde ervaring in informatiebeveiliging. Met een groot aantal klanten in de financiële en overheidswereld en een groeiende positie in de online dienstverlening is Dionach met recht een instituut.
Meer informatie over Dionach