eVerbinding groeit en daarmee ook het eVerbinding team. Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega Thieme van Selm!

“Mijn naam is Thieme van Selm, 30 jaar oud en wonend in Vleuten. In mijn vrije tijd kijk ik graag met mijn vrouw naar series en sport veel om fit te blijven naast een baan dat vooral uit zitten bestaat.

Al meer dan 10 jaar houd ik mij bezig met software development met een focus op .NET ontwikkeling. Samen met een Java en .NET programmeurs werkte ik vooral voor financiële instellingen als IT lead. Nu wil ik mij méér verdiepen in cloud technologie met microservices en serverless functions. Bij eVerbinding ga ik me de komende tijd met name bezig houden om het platform verder te optimaliseren. Echte e-facturatie is de toekomst, bedrijven zullen dit ook steeds meer inzien. Ik wil graag onderdeel zijn van deze vooruitgang en samen met mijn collega’s nieuwe innovatieve services toevoegen aan het platform.”

Welkom Thieme!