E-facturatie voor het MKB

eVerbinding maakt e-facturatie bereikbaar voor iedereen. Start direct met e-facturatie vanuit je eigen financiële software of via het gratis online platform.

Standaard in bijna elk financieel software pakket

eVerbinding zit standaard in de meeste financiële software. Het is alleen een kwestie van ‘aan’ zetten. Je hebt dus geen nieuwe programma’s nodig of implementatiekosten om aan de slag te gaan.

Automatisch ontvangen en verwerken van e-facturen

Alle ontvangen e-facturen komen automatisch in de administratie van je gebruikte financiële software terecht. De software leest alle regels van de e-factuur foutloos in en geeft direct een boekingsvoorstel. Je hoeft niets meer handmatig over te typen of te corrigeren. Dit scheelt veel tijd en onnodige fouten. De administratie is automatisch gevuld en altijd up to date.

Verwerken van alle overige facturen

Ook alle andere soorten facturen verwerk je eenvoudig via eVerbinding. Onze Scan & Herken tool zet pdf-facturen, kassabonnetjes en zelfs foto’s van facturen om in een e-factuur en levert deze af in jouw administratie. Ook halen we facturen van je leveranciers op uit factuurportalen.

Verzenden van e-facturen

Je kunt zonder zorgen e-facturen verzenden naar je klanten. Wij zoeken voor iedere factuur de meest optimale aflevermethode. Bij voorkeur rechtstreeks in de financiële software van de ontvanger via het netwerk van Simplerinvoicing.

Online archief in de cloud

Alle documenten die je uitwisselt via eVerbinding worden automatisch opgeslagen in je persoonlijke online archief. Het is mogelijk een status toe te kennen aan de documenten en deze te delen met je collega’s of je accountant. Bovendien voldoe je hiermee aan de wettelijke bewaarplicht.

Kosten

eVerbinding werkt aan de hand van een prepaid-model. Je betaalt voor daadwerkelijk gebruik. Het saldo waardeer je eenvoudig op ons platform. Hierbij geldt: des te meer je opwaardeert, des te meer korting je krijgt.

money