Afgelopen donderdag 24 november organiseerde Dijck & de Ridder uit Hilversum voor hun relaties een speciale avond over elektronische facturatie. Tijdens de bijeenkomst kregen zo’n 30 ondernemers meer informatie over e-factureren en het begrijpelijk presenteren van de financiële cijfers.

De klant op weg helpen

Dijck & de Ridder heeft een duidelijke visie. Het kantoor wil ondernemers laten doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Het regelen van de financiële zaken willen ze dan ook zo eenvoudig mogelijk maken voor hun klanten. Gedurende het afgelopen jaar is Dijck & de Ridder druk bezig geweest om volledig ‘online’ te gaan. Het kantoor is overgestapt op AFAS Online, Vision Planner én natuurlijk eVerbinding. De klantenavond was voor Dijck & de Ridder het moment om hun visie op het nieuwe samenwerken met de klant te presenteren.

Klanten enthousiast over e-facturatieDIJCK & DE RIDDER

De klanten van Dijck & de Ridder zijn al redelijk bekend met e-facturatie. Ongeveer de helft gebruikt namelijk eVerbinding voor de inkomende facturen. Maar Dijck & de Ridder wil nog een stap verder gaan en de volledige klantadministratie via eVerbinding gaan verwerken. Zo gaat een aantal klanten ook hun leveranciers verzoeken om over te stappen op e-facturatie. Dat scheelt de klant weer tijd en ze weten zeker dat de facturen goed en direct in AFAS Online geboekt worden. Voor Dijck & de Ridder betekent dit dat er steeds beter gestuurd kan worden op actuele cijfers.

Echt online samenwerken

Vanuit AFAS Online worden cijfers aan de klant gepresenteerd in Vision Planner. Met handige dashboards heeft de ondernemer zo een begrijpelijk overzicht van de financiële cijfers en kan Dijck & de Ridder echt vorm geven aan de samenwerking met haar klanten. ‘Pro-actief’ is bij Dijck & de Ridder geen loze kreet op de website, maar er wordt echt werk gemaakt van optimale samenwerking.

Toekomst

Dijck & de Ridder heeft als doel om alle klanten in 2017 op deze manier te gaan bedienen en zet daarmee een voorbeeld voor zowel accountancy als ondernemers om aan de slag te gaan met e-facturatie.

Meer over Dijck & de Ridder